23 Mart 2013 Cumartesi

Bu mudur ? Aşk.

 Vazgeçmek çok zordur sevdiğinden hele ki uzun zamandır onunla birlikteysen eğer canından can gider de o hayatından gidemez olur. Aşık olmak güzeldir vesselam  hayat pembiş gelir gözüne sevmek dünyanın en güzel duygusu olur biranda . Tüm kapalı kapılar onunla açılır önüne. Her hatıranı onunla yaşamak istersin. Kahvaltılarını onunla etmek istersin. Akşam yemeğimi o yapsın dersin. Hasta oluyum bana o baksın banane banane diye çocuklaşırsın. Yanımda uyusun yeter dersin. Yastığının o kokmasını istersin. Her duyduğun kokuyu onun kokusu sanırsın. Kısacası onun hayatın olmasını deli gibi istersin.

 Sevenler sadece yalnız kalmaktan korkarlar.

İhanetten korktukları kadar yangından korkmazlar.

Terk edilmekten korktukları kadar nefes alamamaktan korkmazlar.
 
Bir gün onun öldüğünü görmekten çok dünyanın sonu gelmesinden korkmazlar.

 Yaşama , ilişkilere , hayatlara ,aşklara ayrılıklarda dahildir. Bir taraf hep daha çok sever ,sahiplenir , emek verir .Gerçek ilişkilerde bu böylemidir sizce? Bence olmamalı. Aşk tek taraflı bu korkularla yüzleşecek kadar  cesur olmamalı. İnsan kendi kendine sarılabilir mi? Kendi kendini öpebilir mi nefesi kalmayıncaya kadar? kendi kendine derdini ,sevincini , üzüntüsünü ve korkularını anlata bilir mi? En basiti yolda elleri üşürken kendi kendine ellerini tutup ısıta bilir mi? Yapamaz .  Bu yüzden aşk ancak çift taraflı nefes alabilir.

 Aşkı sorgularsan eğer aşk küser sana.

 Sevginden ,sevgisinden şüphe edersen eğer aşk küser sana.

Sen aşka küsersen eğer hayat da küser sana.

 'Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.' unutmayalım bu sözü unutmayalım. Ne gerek var kendini üzmeye? Kedere düşmeye? Hayata küsmeye? Kuşkulanmaya? Aldatmaya? Ağlatmaya? ' Unutmamalı ki her insan elbet bir gün gerçek aşkı bulacaktır.' Bu yüzden aşkı aşkın hak ettiği gibi yaşamalı. Hayatı dolu dolu geçirmeli. Sevdiğin kişiye hak ettiği gibi davranmalı. İnsanlara değer vermeli. En başta kendini sevmeli insanoğlıu. Kendini sevmeyen başkasını sevebilir mi?

  Bu mudur? Benim aşkı sorgulamam.
  Bu mudur? Benim hayat yorumum.
  Bu mudur? Benim sabah sabah düşüncelerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder