30 Temmuz 2014 Çarşamba

Yaza dair öneriler : Yaz aşkı diye bir şey yoktur.

 Yorgunluk yaz ayların da sadece gece 3 den sonra hissedilen bir olgu olup çıkıyor. Sabaha kadar dance , sabaha kadar alkol , sabaha kadar dedikodu vs vs. Hayatın tadı sanki yazın çıkmıyor mu?
 İnsanların bir de yaz aşkı olgusu var. Sanki yaşayan çok da. Benim bir yazlıktan Tom vardı diyeni duydunuz mu? Duymuşsanız da yalandır. Kesin bilgi. Olana afiyet olsun ama ben pek rastlamadım.

Ciddi ilişkisi olanlar bile yaz gelince bir cozutuyor oturun totoşunuzun üstüne değil mi ama? İnsanlar arsız anacım 1 2 3 4 ver allahım ver diyerek 7 kocalı hürmüz gibi dolaşıyorlar çevrede.

 Size yaz dönemi tavsiyelerin de bulunup bu sıcaklarda yanarak 2 gr kalan aklımı paylaşayım.

 1. Uzun zaman oldu çıkalı ama mutlaka Fifty Shades  serisini okuyun. Ya da  Kim Gruenenfelder kitaplarını da okuya bilirsiniz. Gerilim isterseniz N.T. Rosenberg in kitaplarını okuya bilirsiniz. Bilgiye açsanız da Joel Levy kitaplarını okuya bilirsiniz.

2. Kitap okumak da umutsuz vaka iseniz dizi önere bilirim . Aksiyon severler için daha Dexter ı izlemediyseniz ilk tavsiyem o olabilir. Ya da True Detective aksiyon dalın da şiddetle önerilerimden  de olabilir. Fringe de önere bilirim bilim kurgu seviyorsanız.
Biraz ergenlik zamanlarınıza dönüp aşk doğa üstü olaylar derseniz The Vampire Diaries ve  True Blood  tavsiyem olabilir. Sex And The City izlemeyen hatun kişi varsa izleye bilir.


3. Spora başlamak istiyorsanız şiddetle kick box u öneririm. Ya da yoga ya başlayıp hayatınızın yeşil elma anlamanı da bulabilirsiniz.

4. Aşık olabilirsiniz. Hem ruh halinize hem fiziğinize tek iyi gelecek şey. Şey diyorum çünkü ruhunuzu ve bedeninize tek hükmeden tanımsız varlık aşk.

5. Hayat çok kısa Soner Sarıkabadayı şarkılarını dinleyip ağlamayın hırslanmayın , Sinan Akçıl  şarkıları dinleyip kulağınıza zarar vermeyin biraz seçici olun. Açık hava konseri bulursanız kaçırmayın. Ya da eskinin açık hava sinamasını da bulursanız kaçırmayın gidin en önden benim içinde yer tuttun.

6. Akşam saatlerinden önce çok işiniz yoksa kızgın güneşin altına çıkmayın. Akşam serinliğinde elinize dondurmanızı yanınıza sevdiğinizi alın uzun uzun yürüyüşler yapın.

7. Yaz aşkı diye bir olay yoktur. Gözünüzü dört açıp bu mudur o diye beklemeyin.









Bu mudur? Gece gece insanları darlamam.
 Bu mudur? Kendi kendime eğlencem.
 Bu mudur? Yaz anlayışım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder