21 Eylül 2014 Pazar

Aşk mutluluk mu verir acı mı?

AŞK? Herkes aşık olmak ister ama gerçek aşkı yaşayan kaç kişi vardır ki milyarlık dünya da?

Aşkı sorgulatmam bittiyse aşkın insana neler sunduğuna değinmek istiyorum sayın arkadaşlarım kardeşlerim.

 Belki ilk görüşte aşık olabilirsiniz. Belki de olmaya bilirsiniz. Ya da arkadaş ortamında tanıştığınız birine günler sonra aşık olduğunuzu hissedersiniz . Ya da yan komşunun oğlunun/kızının yakışıklı olduğunu ergenliğiniz de fark edip aşık olursunuz. Ya da dershanede yan sıra da oturan çocuğun ne kadar güzel güldüğünü fark edip ona aşık olursunuz. . Ya da facebook da tanımadığınız biriyle yazışıp arkasından buluşup ona aşık olursunuz. Ya da üniversite de bir kulüp etkinliğinde tanımadığınız birine kapılı verirsiniz (benim gibi) sonrası aşkın kapısı. Ya da otobüse binen birine aşık olursunuz her gün aynı saate o sefere binersiniz. Ya da yıllardır tanıdığınız birine yıllar sonra aşık olduğunuzu anlarsınız birlik de maziye bakıp gülümserken. Ya da iş yerinde o su götürmez ofis arkadaşınıza aşık olursunuz bir kahve fincanı ile oynarken. Herkes her yer de her şekilde aşık oluyor. Aşk geliyorum demiyor pıt geliyor. Fark edemiyorsunuz ama kapılıp gidiyorsunuz.

 Aşık olunca her nefesiniz mutluluk verir bazen de acı. Acı gerçekten aşık olduğunuz insanın öküz olduğu gerçeği ile karşılaştığınız da belirmez. Ayrı kaldığınız da , size yalan söylediğinde , sizi terk ettiğinde ya da aldattında meydana da gelmez. Gerçekten size sizin ona aşık olduğunuz kadar aşık olmadığını anladığınız zaman meydana gelir. Mutluluk ise her yaşadığınız an içiniz de bir köşede kusma hissi yaşatacak kadar şiddetli tepki yaratır.

 Aşık olduğunuz da tek yapmamanız gereken şey gerçekten bu yaşadığım aşk mı diye sorgulamamak olmalı yoksa aşk gücenir darılır size . Aşk size hissettirdiği kadar mükemmel o kadar kusursuzdur çünkü. Aşkı olumsuzlukla aynı cümleye koyarsanız küser uzaklaşır sizden. Aşkı küstürmemek gerekir . Sorularla boğmamak yaşattığı her duyguyu sahiplenmek gerekir.

 Bu mudur? Benim gece gece aşkla kafayı bozmam.
 Bu mudur? Gerçek aşktan anladığım.
 Bu mudur? Aşkı küstürmekten korkmam.
Bumerang - Yazarkafe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder